για &

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Αίθουσα Εκδηλώσεων - Συνεδριακό Κέντρο

Η Θεσσαλονίκη είναι το επιχειρηματικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας. Εδώ διοργανώνονται κάθε χρόνο αμέτρητα διεθνή συνέδρια, συμπόσια και σεμινάρια ελληνικών και διεθνών επιχειρήσεων. Το Perinthos Hotel διαθέτει ένα εξαιρετικό συνεδριακό κέντρο(μέγιστης χωρητικότητας 250 ατόμων), πλήρως εξοπλισμένο.

Το Συνεδριακό Κέντρο του Hotel Perinthos είναι χώρος πολλαπλών εκδηλώσεων, που διαθέτει χώρους ικανούς να φιλοξενήσουν συνέδρια, παρουσιάσεις προϊόντων, δειγματισμοί, εταιρικές εκδηλώσεις, συνεντεύξεις τύπου, σεμινάρια, ενδοεταιρικές συναντήσεις κ.α..

Σε ένα σύγχρονο συνεδριακό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όπως αυτό του ξενοδοχείου Perinthos, η επιτυχημένη διοργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης είναι εξασφαλισμένη. Η αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Perinthos ξεχωρίζει για την ευελιξία του χώρου, την προσεγμένη διακόσμηση, την άριστη ακουστική και την τεχνική υποδομή. Έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε σας αίτημα.

Το μεγάλο και δωρεάν παρκινγκ μας καθώς και η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι ιδανική για επιτυχημένα σ συνέδρια στη Θεσσαλονίκη, αφού βρίσκεται μια ανάσα απο την βιομηχανική περιοχή της πόλης καθώς επίσης και του κέντρο αυτής. Επίσης υπάρχει πολύ κοντινή πρόσβαση στην περιφερειακή οδό που διευκολύνει την πρόσβασή σας στους χώρους μας.

Το Perinthos Hotel διαθέτει από τις πλέον άνετες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων στη Θεσσαλονίκη. Οι χώροι εκδηλώσεων και συνεδρίων διαθέτουν:

- Αυτόνομος κλιματισμός (ψύξη/ θέρμανση)
- Οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την πραγματοποίηση επιτυχημένων events.
- Υπολογιστής εργασίας,
- Εκτυπωτής
- Δυνατότητα αποστολής και λήψης φαξ, φωτοτυπιών,
- Ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο κτλ.
- Μικροφωνική εγκατάσταση
- Video Data Projector
- Τραπέζια για την εξυπηρέτηση των χορηγικών εκθέσεων, καλύμματα και καρέκλες,
- Μεγάλη δυνατότητα επιλογής από coffee break και light lunch menus
Αν λοιπόν βρίσκεστε ή επισκέπτεστε τη Θεσσαλονίκη και αναζητάτε τον ιδανικό συνεδριακό χώρο, κάντε κράτηση και εμείς θα φροντίσουμε για την επιτυχή διοργάνωση της επιχειρηματικής σας εκδήλωσης.Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις εξαιρετικές υπηρεσίες και την άριστη υλικοτεχνική υποδομή του Perinthos Hotel για άκρως επιτυχημένες εκδηλώσεις.


Σας περιμένουμε!
ESPA
ESPA
ESPA
ESPA
Αποδοχή Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

  |     |